asu

 

 

En olekaan aikaisemmin laittanut blogiini "päivän asu"-kuvaa. Siihen on kaksikin syytä:
1) ei ole ketään, joka kuvaisi vaatteet päälläni
2) harvemmin olen omasta mielestäni pukeutunut niin erikoisesti, että asukokonaisuutta kannattaisi esitellä täällä

Lukion eka vuosi on mulla nyt sitten takana, ja päätin sen kunniaksi "repäistä" ja esitellä koulun päättäjäispäivän asuni. Päivän vaatteet ovat kyllä melko samaa kamaa kuin arkisinkin. Ja heh... kuvan vahva sivuvalo saa minut näyttämään kaljulta.

Nuo liilat/pinkit kuiturastat ovat kiinni saparoissani miljoonalla hiuspompulalla (niiden letittämiseen kiinni olisi mennyt liikaa aikaa), ja pompulaviritelmäni ovat piilossa kahden paksumman hiusdonitsin alla. Nämä paksummat hiusdonitsit ovat eri paria, koska en omista kahta samanlaista. Pitäisi ehkä hankkia... 

Kaulassa on tuo avainkoru, jonka esittelin täällä joskus. Korissa on pienten hopeisten pallojen ja rustolävistyksen lisäksi melko massiiviset Glitteristä ostetut korvikset, jotka olen esitellyt täällä monen monen monen monta kuukautta sitten. Eivät vain näy kuvassa.

Mekko on H&M:stä, liilamusta pitsimekko. Joka tosin kuvassa näyttää ihan vain mustalle... Mekon päällä on vielä Ellokselta ostettu musta bolero.

Kengät eivät näy kovin hyvin, kun kuva on siltä osin niin pimeä. Nuo ovat kuitenkin yksi suurimmista rakkauksistani. Dorothy Perkinsin söpistelykengät, jotka ostin vuosi sitten Lontoosta. Noilla oli alkuun tosi paha kävellä, mutta nykyään ne ovat jalassa erittäin miellyttävät. Näyttävätkin söpöiltä. Korkoa niissä on ehkä 6-7cm ja edessä on ihana söpö röyhelö.