Synttärihäni olivat jo pari päivää sitten, mutta koska onnekkaasti olin kipeä silloin, päästiin prinsessakakut pelastamaan lohikäärmeeltä vasta tänään. Olisin toivonut, että syömingit oltaisiin pidetty oikeana synttäripäivänä. En halunnut istua synttäreinä kotona yksin dataamassa. Toisin kuitenkin kävi. Minkäs sille mahtaa, että osuu kipeäksi huonoon aikaan. Synttärit menivät siis disney-leffoja katsoessa.

ruuat
Tässä tämän päivän tarjoilut. Mehua tai simaa, prinsessakakkua, carnevaalikeksejä ja kaveria. Mukeja ei ollut kaikille seitsemälle samanlaista, joten päätin sitten antaa kaikille erilaisen. Pinkki pilli oli sentään jokaisella samanlainen.

liisaliisa2
Tässä on synttärilahjani Liisa. Hän haaveilee mallin urasta, muttei valitettavasti ole malliainesta. Hän on liian pullukka, eikä hänellä ole kaikkia raajoja tallella. Onneksi irtopää oli sentään helppo asentaa. Piirsin hänelle tuohon ekaan kuvaan bikinit päälle, ettei neitosen ihan alasti tarvitse esittäytyä. :D (Jos joku ei kuvasta näe, niin oikeastihan kyseessä on säädettävä sovitusnukke).


Lissu-Gagga

Tässä sitten Lissu-Gagan päivän asu! No juu ei todellakaan. Kuten toivottavasti kaikki älyää, tämä on puhdas läppä. Tuo toppi ja hame kyllä kuuluivat oikeaankin päivän asuuni, mutta eivät läheskään tuolla tavoin. Nuttura, aurinkolasit, kaulakoru, korvakorut, nudehuulet ja vyö ovat lavastettuja, eikä tuo hame ollut oikeassa asussani tuolla kokeudella. Tuo vyön sain synttärilahjaksi. Ilmeisesti kaverini olivat sitä mieltä, että tarvitsen tuollaisen. Vyö oli kuitenkin liian iso, ja meni vaihdettavaksi pienempään. En ole mikään suuri tissivyö-ystävä, mutta täytyy myöntää, että joskus sellaista kaipaa johonkin asuun, ja tuo on jopa ihan nätti.