Shoppailinpa jälleen äidin vaatekaapilla. Siellä kun oli huipputarjous: vaatteita -100% -hinnoin :D

On se vaan kiva, kun voin adoptoida kaikki äidin uudet juhlavaatteet itselleni arkivaatteiksi. Vaatii vain vähän neuvottelua, ja tadaa, vaatekaapissani on uusi asukas. Ai miten niin olen hemmoteltu kakara? Oikeastihan minusta on äidille vain hyötyä. Hän meinaa käyttää vaatetta  jossakin juhlassa, mutta kyseinen vaate on liian arkinen. Eikö olekin vain hyvä, että olen kertomassa sen hänelle?

Löysin sellaisen pitkän silkkisen "ryppyhameen", väriltään musta, joka tietyssä valossa hohkaa hieman harmaana. Se on ihan kiva arkihame, mutta ei se mihinkään juhlaan kyllä sovi, vaikka kuinka olisi oikeaa silkkiä. Sitten löysin sellaisen söpön paidan, en tiedä mitä materiaalia se oli, mutta siinä oli hieman neliönmuotoinen kaula-aukko, jossa jotkin pienet roikkuvat koristeet. Hihat olivat pitsiset, hieman tavallista t-paidanhihaa pidemmät, mutteivät silti ihan 1/2-mittaiset. Kuvia löydöksistäni en nyt tällä kertaa laita. Vaatteet eivät pääse oikeuksiinsa elleivät ne ole päällä, eikä täällä ole ketään joka valokuvaisi ne minun ylläni.

Värjättiinpä maanantaina hiuksenikin. Mustaksi, se on se perus. Olen aika tylsä, kun hiukseni ovat olleet melkein neljä vuotta pitkät ja mustat. Mutta musta on hyvä väri, ei tarvitse miettiä vaatteiden värejä hiusvärin mukaan.

Tämän päivän vaatevalintojani en voi sanoa kovin tyylikkääksi. Vihaan kenkiäni, mutta aamulla satoi. Nitisevät, kiiltävät, pitkävartiset muovisaappaat. Juuri sellaiset huorauskengät, mutta ovat ainoat, jotka pitävät vettä ja jotka raaskin tuhota sateessa. Huoralookkiani korosti lyhyt, liituraitainen  vekkihame. Se hame on kiva, mutta niiden kenkien kanssa se oli kyllä virhevalinta.

Huomenna viimeinen koeviikon koe. Huomenna näen myös pitkästä aikaa parhaan kaverini (: