Huomenna koeviikon viimeinen koe (matikka)! Ja maanantaina vapaapäivä!! Ihanaa, eikö? Jos olisin fiksu, laskisin nyt kiltisti matikkaa, enkä kirjoittaisi tänne, mutta onneksi en ole fiksu... Ja sitä paitsi kertasin jo matikan alueen... En tosin tajunnut siitä mitään, mutta kertasin kuitenkin!

Laitan nyt sitten ensin esittelyt niistä paidoista, jotka löysin kirpparilta tiistaina. Päädyin ratkaisuun, että kuvaan paidoista vain ne yksityiskohdat, jotka saivat minut ostamaan ne. Muuten kuvista ei nää enää mitään...

nappipaita
Tämä on siis ihan perus h&m:stä peräisin oleva t-paita, jonka kaula-aukossa on napit. Oikeastihan nuo napit kuuluisivat taakse, mutta luultavasti käytän tätä napit edessä. Paita kun on sen muotoinen, ettei sillä oikeastaan ole väliä, ja nuo napit on tässä juuri se juttu... Olisi sääli piilottaa ne hiusten alle. Jos napit eivät näy, tämä paita on ihan tylsä..! Tällä oli hintaa 3euroa.

röyhelö
Kuva on varsin epäselvä, mutta tuossa on siis puoliympyränmuotoinen röyhelökaulus. Niitä sellaisia romanttisen tyylisiä paitoja, joita nyt viimeaikoina myydään jokaisessa mammakaupassa :D Nyt tuossa on kaksi nappia, mutta luultavasti ehkä joskus laitan siihen yhden tai kaksi lisää, että tämän saisi napitettua ylös asti. Tämäkin on alkujaan h&m:stä. Tämä oli mielestäni  henkkamaukan paidaksi vähän ylihinnoiteltu; 5euroa... Mutta ostinpa silti, kun tuo röyhelö oli niin houkutteleva.

helmet

Ja tänään adoptoin äidiltäni kahdet valkeat helmet. Toiset ovat tuollaiset lyhyet ja valkoiset, toiset hieman pidemmät ja luonnonvalkoiset. Halusin  nuo luonnonvalkoiset helmet, sillä ne näyttävät kivalta korkealle laitetun nutturan ympärillä. Toki niitä voi kaulassakin käyttää. Nuo lyhyemmät valkoiset sitten tarttuivat mukaan ihan kaulakorutarkoitukseen, koska ne olivat niin söpöt :)