Kaikesta sitä voikin blogitekstin kirjoittaa. Tässä minä olen ihkuttamassa olemattomalle lukijamäärälleni korsettejani. Huomasinpa vain tässä eilisiltana, että minä tarvitsen kaappiini lisähyllyn korseteille. Nyt ne ovat samalla hyllyllä paitojen kanssa, enkä enää tahdo löytää niiden alta asukokonaisuuteeni sopivaa paitaa.

Korsettipino

Arvaatko montako korsettia tässä pinossa on? Aika hyvä arvaus. Niitä on kahdeksan. Yksi korsetti on vielä, mutta se ei nyt pääse esittelyyn, kun se on äitini luona.

Korsetit 1234

1. Itse tehty kämäinen leikkimuovirimpula. Muoviluilla, joista ei ole mitään hyötyä, ei mitään. Tuo on kuitenkin ihan kiva lisäkoristus, jos haluaa saada asuunsa lisää kirkkaanpunaista. Vaikkakin tuo härveli saa ennemmin näyttämään paksummalta, kuin laihemmalta.

2. Tämän sain synttärilahjaksi kavereiltani kun olin seiskaluokalla. He keräsivät siihen yhdessä rahat ja tilasivat Blackgroupilta. Tästäkään ei ole kiristyksellisesti mitään hyötyä, mutta nätti se on.

3. Rockgootista sadan euron alennuksella ostettu samettinen korsetti, joka yltää myös tissien peitoksi. Nykyään aiheuttaa tissien ja selkäläskien pursumisefektin, joka ei siis näytä kovin kivalta. Pitäisi vain suosiolla ottaa tämä varaosiksi. En minä kuitenkaan siihen enää koskaan mahdu, mikä on ikävää. :(

4. Erittäin epäedustava kuva itse tehdystä, spiraaliluilla varustetusta korsetista. Näyttää kuvassa hirveältä pötkylältä, mutta kyllä sillä senttejä pois saa. Ihan vain koruton satiinikorsetti plansetilla ja kiristysnyörityksellä, ei mitään erikoista yksityikskohtaa.

 

Korsetit 5678

5. Itse tehty liila väännös samoilla kaavoilla kuin korsetti 4. Edessä hakasnauha, joka on erittäin epäkäytännöllinen korsetin pukemista ajatellen. Tämän kangas on hieman fletkumpaa kuin neloskorsetissa, joka tekee korsetista jollain lailla epämiellyttävän pehmeän.

6. Mortician kakkoslaadun korsetti. Hieman jo ehtinyt revetä yhdestä saumasta. Täytyy katsoa, josko sen voisi korjata. Epäilen ettei voi :(

7. Lontoosta ostettu muovirimpula. Muoviluiseksi erittäin kiva korsetti. Ei kiristä, mutta ei saa näyttämään paksummalta. Edessä hakasnauhaa ja satiininauhoista solmittava rusetti.

8. Tätä korsettia ehdinkin jo edellisessä postauksessani ihkuttamaan. Eli siis Rockgootista ostettu, pitkään kuolaamani punainen korsetti mustilla rusetilla ja pitsillä :) IIIIIHANA.

 

Kamalaa, oletan ilmeisesti teidät sokeiksi. Selitän kaikista, miltä ne näyttävät, vaikka kuva sen jo kertoo.  :D

Tekstin pointti: tahdon uuden hyllyn kaappiini.