On taas tullut puuhailtua kaikenlaista ja blogiin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle, vaikka kirjoitettavaa olisikin löytynyt. Noin kaksi viikkoa sitten teimme äitipuoleni kanssa piparitalon, tai siis linnahan se on. Lisäksi olen saanut kaksi uutta kaulakorua ja kauan kuolaamani peltisen Harrods-teepurkin, joka viimein tuli tyhjäksi. 

Piparilinna

Tässä linnani. Koristelut hieman köh... epäonnistuivat, mutta tuo kuorrutteen laitto ei oikeastaan ole koskaan ollut minun taitolajini... :D

 

Harrods

Tässä Harrods-purnukkani, jossa on siis alunperin ollut teepusseja. En ole vielä keksinyt, että mitä siinä tulen säilyttämään, mutta eiköhän se joskus löydä käyttöä. Taustalla näkyvä lamppua muistuttava tuikkuteline on ostettu kirpparilta vuonna lanttu ja porkkana.

 

korut

Koruvalikoimani sai jälleen täydennystä äitini tekemistä ruokailuvälinekoruista. Tuo vasemmanpuoleinen on joskus ollut kaksipiikkinen jälkiruokahaarukka, mutta eipähän ole enää. Oikeanpuoleisessa on litistetty lusikan pesä ja sen päälle liimattu lusikan pää.  Tykkään etenkin tuosta oikeanpuoleisesta :)