Äiti löysi jo jonkin aikaa sitten roskiksesta (tai siis roskiksen vierestä, ulkopuolelta) käyttämättömän naulakon. Tai ainakin olettaisin että se on käyttämätön, kun siinä oli vielä viivakoodit ja muut sellaiset lappuset jäljellä. Meillä on sitten mukavia naapureita. Roskiksesta olemme evakuoineet myös yhden toimivan ompelukoneen kaikella siihen kuuluvalla tarpeistolla!

Tänään sitten vihdoin sain naulakon seinääni. Naulakko on tällainen kiva, massiivinen häkkyrä. Sen voisi ehkä joskus maalata mustaksi, jos viitsii. Mustana se sopisi huoneeseeni paremmin, mutta olkoon nyt harmaa.

Naulakko

Tämmöisestä härvelistä on siis kyse. Pantakokoelmani ehtikin jo valloittamaan tuon "ylähyllyn".

Maanantaina penaalini otti lopputilin. Onneksi olin koulun jälkeen menossa muutenkin ostoksille, kun fysiikankirjani piti vaihtaa. Eli rahaa oli mukana, ja sain ostettua uuden penaalin. Ihmettelen syvästi, miksei missään myydä ihan perus, yksinkertaista mustaa/punaista/liilaa penaalia. En ollut kynäpussukan suhteen edes vaativa, halusin jotakin yksinkertaista ja korutonta. Mutta ei, joka penaalissa on sitten jokin Hello Kittyn tai Spidermanin kuva, en minä sellaista halua.

Lopulta löysin tiimarista varteenotettavan ehdokkaan, ja ostin sitten sen, kun en muutakaan löytänyt.

penaali

Tällainen Vive Maria -penaali siis.

Penaalin ja fysiikankirjan lisäksi ostin rumia vihkoja 10kpl.